Arbeidsvoorwaarden

AxionContinu stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Daar staat ook wat tegenover: ontwikkelen, doorgroeien, opleidingsmogelijkheden en volop ruimte om je vak uit te oefenen. Goede arbeidsvoorwaarden? Die zijn vanzelfsprekend. Lees op deze pagina meer over de verschillende onderdelen.

De arbeidsvoorwaarden van AxionContinu zijn gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam- en Jeugdgezondheidszorg.
 
Arbeidsduur en werktijden

AxionContinu kent een fulltime werkweek van 36 uur. Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van onze cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.
 
Wij bieden

  • Naast het maandelijks salaris ontvang je bij een contract jaarlijks in mei vakantiegeld (8% van je jaarsalaris) en in december een eindejaarsuitkering (7,4% van je jaarsalaris).
  • Een goede pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
  • AxionContinu heeft met Centraal Beheer afspraken gemaakt over een collectieve korting voor verzekeringen.
  • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand.
  • AxionContinu vindt het belangrijk dat medewerkers regelmatig geschoold worden, zodat zij optimale zorg en diensten van professioneel niveau kunnen blijven bieden. De opleidingen worden aangeboden door het interne opleidingscentrum ‘De Verdieping’.
  • AxionContinu stimuleert vitaliteit en geeft daarom een bijdrage aan het abonnement voor de sportschool.