Zij-instroomtraject Verzorgende IG

Binnen 18 maanden je diploma Verzorgende IG/MZ en uitzicht op een vaste aanstelling bij AxionContinu!

Een unieke kans voor iedereen die al langer overweegt om een overstap naar de zorg te maken! AxionContinu start dit jaar met een geheel nieuw opleidingstraject waarin jij binnen 18 maanden je diploma Verzorgende IG/MZ op zak hebt.

Wij zijn AxionContinu. Optimisten in de zorg. Dat is meer dan zomaar een kreet. We zijn gewend om te denken in mogelijkheden. We zijn vakmensen die geen genoegen nemen met half werk en graag werken aan verbeteringen. We geloven bovendien dat zorg niet zonder aandacht kan. En - last but not least - we hebben plezier in wat we doen. Bij ons is het glas altijd halfvol. Zo kijken we naar ons werk, naar onze organisatie, maar ook naar de zorg als geheel. We vinden dat we dat aan de mensen waarvoor we werken, onze collega’s én aan onszelf verplicht zijn.

Hoe werkt het?

Het opleidingsprogramma is zo samengesteld dat je bij de start van de opleiding meteen als helpende in de zorg aan de slag kunt. In een eerste ‘pre-klinische periode’ word je opgeleid om basiszorg te leveren. In de periode daarna leer je steeds meer verpleegtechnische handelingen en groei je door tot Helpende plus. Na 18 maanden heb je jezelf ontwikkeld tot gekwalificeerde VIG/MZ. Excellente leerlingen kunnen zich daarna verder specialiseren richting Verpleegkunde/MZ. 

Over jou

Om voor ons opleidingstraject in aanmerking te komen moet je in het bezit zijn van een vooropleiding op minimaal MBO-3 niveau. Twijfel je of je met jouw achtergrond wel in aanmerking komt? Neem dan contact met ons op.

Daarnaast is een aantal praktische zaken belangrijk:

  • Ben je beschikbaar om tijdens de opleiding en zeker ook daarna wisselende diensten te werken? (bijvoorbeeld avonden, nachten, weekenden)
  • Ben je in staat, ongeacht de dienst, met eigen vervoer op verschillende locaties te komen?
  • Ben je minimaal 28 uur per week beschikbaar?

Wat krijg je?

Wanneer je bij ons in dienst komt betalen wij de opleiding. Het salaris dat je tijdens de opleiding ontvangt is max. € 2.373,63 (op basis van 36 uur). Daarnaast krijg je een vakantietoeslag van 8% en een eindejaarsuitkering van 7,4%. Maar bovenal heb je na afronding van dit traject een diploma op zak en zicht op een vast contract op een van onze locaties!

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geworden over dit verhaal? Solliciteer dan direct! Sabina van Heeswijk (030-295 38 03) of Antoinette van Schaik (06-206 47 967) kunnen je desgewenst meer informatie geven.

Klik op deze link om te solliciteren.

Op dit moment werven wij voor de start van de opleiding in februari 2019. 
 

AxionContinu. Optimisten in de zorg.