Arbeidsvoorwaarden

AxionContinu stelt hoge eisen aan haar medewerkers. Daar staat ook wat tegenover: ontwikkelen, doorgroeien, opleidingsmogelijkheden en volop ruimte om met aandacht en plezier je vak uit te oefenen. Goede arbeidsvoorwaarden? Die zijn vanzelfsprekend. Lees op deze pagina meer over de verschillende onderdelen.

De arbeidsvoorwaarden van AxionContinu zijn gebaseerd op de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg, Kraam- en Jeugdgezondheidszorg.
 
Arbeidsduur en werktijden
AxionContinu kent een fulltime werkweek van 36 uur. Binnen AxionContinu zijn zowel fulltime, parttime als flexibele contracten mogelijk. In overleg met je leidinggevende maak je afspraken over de werktijden. Daarbij houden we rekening met de wensen en verwachtingen van onze cliënten en zoeken we naar een match met jouw wensen en behoeften.
 
Wij bieden

  • Naast het maandelijks salaris ontvang je bij een contract jaarlijks in mei vakantiegeld (8% van jouw jaarsalaris) en in november een eindejaarsuitkering (7,4% van jouw jaarsalaris, vanaf december 2019 wordt dit 8,3%).
  • Een pensioenregeling ondergebracht bij het Pensioenfonds voor Zorg en Welzijn (PFZW).
  • Aantrekkelijke korting op verzekeringen bij Centraal Beheer
  • Een standaardvergoeding voor reiskosten voor woon-werkverkeer conform de CAO, vanaf een bepaalde reisafstand en een fietsvergoeding per werkdag voor medewerkers in de thuiszorg.
  • AxionContinu vindt het belangrijk dat medewerkers regelmatig geschoold worden, zodat zij optimale zorg en diensten van professioneel niveau kunnen blijven bieden. Ons interne opleidingscentrum ‘De Verdieping’ biedt maar liefst 75 verschillende soorten opleidingen en trainingen.
  • En… wij verrassen je regelmatig met iets leuks!