Campagne Ontdek de zorg | Mijn prachtbaan

Campagne Ontdek de zorg

AxionContinu neemt samen met vele andere zorg- en welzijnsinstellingen in ons land deel aan de meerjarige campagne IK ZORG. Deze campagne laat heel Nederland zien hoe waardevol het werken in de zorg en welzijn is en laat iedereen kennismaken met de vele mogelijkheden en beroepen. In maart 

Met mooie foto's en indrukwekkende verhalen laten medewerkers zien wat de meerwaarde is van een baan in de zorg. En wat het je brengt qua levenservaring, voldoening en werkplezier.
Waarom kiezen mensen op hun 42e jaar opeens voor een baan in de zorg? Hoe komt het dat anderen al op jonge leeftijd weten dat zij iets in de zorg willen doen? Wat maakt dit werk zo bijzonder? En waarom ben je na een dag hard werken trots op jezelf?

Met IK ZORG laten meer dan 700 professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is. Laat je inspireren en neem een kijkje op de website www.ontdekdezorg.nl en lees hier het verhaal van onze collega Mick, leerling verzorgende bij AxionContinu.

Carriere-switch? Volg een werken & leren-opleiding bij AxionContinu! 
Wil jij graag werken in de ouderenzorg, revalidatie, thuiszorg of wijkverpleging, maar heb je geen diploma in de zorg? AxionContinu biedt jou de unieke kans om een landelijk erkende beroepsopleiding voor Verzorgende IG of MBO-verpleegkundige te volgen, waarbij je leren en werken combineert op één van onze locaties. Na afloop heb je zicht op een vast contract met veel doorgroeimogelijkheden bij onze organisatie. 
Bekijk hier ons opleidingsaanbod!

Ontdek de zorg week (maart)
In deze week organiseren zorg- en welzijnsorganisaties tal van activiteiten om kennis te maken met de zorg. Deze zijn vooral gericht op mensen die een carrièreswitch naar de zorg willen maken en herintreders.

Activiteiten zijn te vinden op op www.ontdekdezorgweek.nl.