Contact

VERZOEK
Ivm. de Coronacrisis ontvangen wij momenteel veel e-mail en telefoon. Vriendelijk verzoek ons om die reden niet te benaderen voor zaken die nu niet dringend zijn. Contact via e-mail heeft ivm. goede bereikbaarheid de voorkeur.

  • Solliciteren blijft mogelijk voor de openstaande vacatures. Klik hiervoor op 'Solliciteer nu!' onderaan de betreffende vacature. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling. Gesprekken vinden uit oogpunt van preventie mogelijk telefonisch, via beeldbellen of op een andere locatie plaats. Interviews en testen voor onze opleidingen in de zorg (start na de zomervakantie) vinden momenteel niet plaats. 
  • ZZP'ers (uitsluitend voor zorgfuncties) kunnen reageren via onze website. Klik hier.
  • Wil jij op één van onze locaties als vrijwilliger helpen? Van harte welkom! Klik hier.
  • Bureaus vragen wij het aanbod (ovv. beschikbaarheid en doelgroep PG/NAH/Somatiek of Revalidatie inclusief specialisatie en tarieven) te mailen naar mijnprachtbaan@axioncontinu.nl. Wij nemen indien er mogelijk een passende match is contact op.
     

AxionContinu is altijd op zoek naar professioneel en enthousiast talent. Daarom komen we graag in contact met je!

Op zoek naar ... een passende vacature?
Wil jij werken in de zorg, huishouding of in een ondersteunde functie waarbij jij het mogelijk maakt dat jouw collega's goede zorg kunnen verlenen? Om een voor jou interessante functie te vinden, kun je bij 'alle vacatures' filteren op functiesoort, locatie, opleidingsniveau en aantal uur. 
Geen passende vacature? Abonneer je dan op onze job alert. Je ontvangt dan een mailbericht zodra er een vacature/ locatie van jouw voorkeur beschikbaar komt. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.

Op zoek naar ... een opleiding in de zorg?
Wil jij graag een opleiding in de zorg volgen en tegelijkertijd bij ons al komen werken? Of heb je al een diploma in de zorg en wil je graag doorgroeien? AxionContinu biedt jou de kans om een landelijk erkende beroepsopleiding te volgen, waarbij je leren en werken combineert op één van onze locaties. Bekijk hier ons opleidingsaanbod!

Op zoek naar ... vrijwilligerswerk?
Als vrijwilliger ben jij van grote betekenis voor bewoners en revalidanten en doe jij tegelijkertijd een mooie (werk)ervaring op!  Met één uur in de week kun je al veel bereiken. Bekijk hier wat er bij AxionContinu allemaal mogelijk is!

Op zoek naar ... een (maatschappelijke) stageplek?
Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? Stuur dan een mail met je opleiding en je CV naar stageaanvraag@axioncontinu.nl. Wij bekijken zo snel mogelijk of er op dat moment een geschikte stageplek voor jou beschikbaar is!  
 

Meer informatie
Wil je informatie over jouw mogelijkheden om bij AxionContinu te komen werken? Neem dan contact op met Team Recruitment via e-mail: mijnprachtbaan@axioncontinu.nl of telefonisch op 030-282 2288. 

Acquistie van werving & selectiebureaus en uitzendbureaus voor onze vacatures stellen wij niet op prijs.