Contact | Mijn prachtbaan

Contact

MEDEDELING IVM. CORONA

AxionContinu doet alles om haar medewerkers, vrijwilligers en cliënten te beschermen tegen besmetting met het Coronavirus. AxionContinu heeft daarvoor voldoende voorraad beschermende middelen. Voor ons sollicitatieproces geldt een aangepaste procedure. Gesprekken vinden mogelijk telefonisch, via beeldbellen of mogelijk op een andere locatie plaats. 

AxionContinu is altijd op zoek naar professioneel en enthousiast talent. Daarom komen we graag in contact met je! Acquistie van werving & selectiebureaus en uitzendbureaus voor onze vacatures stellen wij niet op prijs. 

Op zoek naar ... EEN PASSENDE VACATURE?
Wil jij werken in de zorg, huishouding of in een ondersteunde functie waarbij jij het mogelijk maakt dat jouw collega's goede zorg kunnen verlenen? Om een voor jou interessante functie te vinden, kun je bij 'alle vacatures' filteren op functiesoort, locatie, opleidingsniveau en aantal uur. 
Geen passende vacature? Abonneer je dan op onze jobbalert. Je ontvangt dan een mailbericht zodra er een vacature/ locatie van jouw voorkeur beschikbaar komt. Open sollicitaties nemen wij niet in behandeling.

Op zoek naar een LEUKE BIJBAAN?
Als je studeert aan een zorgopleiding (mbo of hbo) vanaf het tweede leerjaar leuke mogelijkheden voor een bijbaan. Klik hier voor de mogelijkheden.
Volg je geen zorgopleiding of zit je in het eerste leerjaar, abonnneer je dan op de jobalert voor een baan in één van onze restaurants, als gastvrouw (verpleging niveau 1) of voor vakantiewerk. Uiteraard ben je ook altijd welkom als vrijwilliger!

Op zoek naar ... een OPLEIDING IN DE ZORG?
Wil jij graag een opleiding in de zorg volgen en tegelijkertijd bij ons al komen werken? Of heb je al een diploma in de zorg en wil je graag doorgroeien? AxionContinu biedt jou de kans om een landelijk erkende beroepsopleiding te volgen, waarbij je leren en werken combineert. Bekijk hier ons opleidingsaanbod!

Op zoek naar ... VRIJWILLIGERSWERK?
Als vrijwilliger ben jij van grote betekenis voor bewoners en revalidanten en doe jij tegelijkertijd een mooie (werk)ervaring op!  Met één uur in de week kun je al veel bereiken. Bekijk hier wat er bij AxionContinu allemaal mogelijk is!

Op zoek naar ... EEN STAGEPLAATS?
Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? Stuur dan een mail met je opleiding en je CV naar stageaanvraag@axioncontinu.nl. Wij bekijken zo snel mogelijk of er op dat moment een geschikte stageplek voor jou beschikbaar is!  
 

Meer informatie
Wil je informatie over jouw mogelijkheden om bij AxionContinu te komen werken? Neem dan contact op met Petra of Marlies van Team Recruitment via e-mail: mijnprachtbaan@axioncontinu.nl of telefonisch 06-4074 8332.

Acquistie van werving & selectiebureaus en uitzendbureaus voor onze vacatures stellen wij niet op prijs. Bureaus verzoeken wij vriendelijk dit te respecteren en ons niet ongevraagd te benaderen. Ook voeren wij geen acquisitiegesprekken voor uitbreiding van ons bestand met bemiddelings- en uitzendbureaus.