Landelijke campagne IK ZORG | Mijn prachtbaan

Landelijke campagne IK ZORG

AxionContinu neemt deel aan de landelijke campagne IK ZORG. Deze campagne laat heel Nederland zien hoe waardevol het werken in de zorg en welzijn is en laat iedereen kennismaken met de vele mogelijkheden en beroepen.

Met mooie foto's en indrukwekkende verhalen laten medewerkers zien wat de meerwaarde is van een baan in de zorg. En wat het je brengt qua levenservaring, voldoening en werkplezier.
Waarom kiezen mensen op hun 42e jaar opeens voor een baan in de zorg? Hoe komt het dat anderen al op jonge leeftijd weten dat zij iets in de zorg willen doen? Wat maakt dit werk zo bijzonder? En waarom ben je na een dag hard werken trots op jezelf?

Met IK ZORG laten meer dan 700 professionals door heel het land zien, voelen en ervaren hoe divers, breed en betekenisvol ons werk is. Laat je inspireren en neem een kijkje op de website www.ontdekdezorg.nl en lees hier het verhaal van Mick, leerling verzorgende bij AxionContinu.

Volg een opleiding in de zorg bij AxionContinu! 
Wil jij graag werken in de ouderenzorg, revalidatie, thuiszorg of wijkverpleging, maar heb je geen diploma in de zorg? AxionContinu biedt jou de unieke kans om een beroepsopleiding te volgen, waarbij je leren en werken combineert op één van onze locaties. Na afloop heb je naast een landelijk erkend diploma zicht op een vast contract met veel doorgroeimogelijkheden bij onze organisatie. 

Bekijk hier ons opleidingsaanbod!