Stage bij AxionContinu | Mijn prachtbaan

Stage bij AxionContinu

Volg je een opleiding in de zorg? Ben je op zoek naar een stageplaats waar je kunt kennismaken met het werken in de ouderenzorg? Bij AxionContinu ben je als stagiair welkom. Wij bieden je een goed leerklimaat en besteden veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en goede begeleiding.

AxionContinu is een erkend leerbedrijf en wij hebben verschillende stagemogelijkheden. Je kunt een stage volgen van een aantal maanden, maar ook kortdurende stages behoren tot de mogelijkheden.
  
De stages zijn onderverdeeld in:

  • Zorgstages 
  • Oriënterende stages/snuffelstages 
  • Beroepsopleidende en project-stages.  

Overigens vinden wij het niet alleen belangrijk dat jij leert van ons, wij willen ook leren van jou! Als stagiair breng je tenslotte ook kennis, vaardigheden en nieuwe inzichten mee, en daarmee doen wij ons voordeel. Zo werkt het twee kanten op. Daarom zijn ook studenten die een onderzoeksstage doen in het kader van hun opleiding, bijvoorbeeld voor een afstudeertraject, welkom.
 
Wil je meer weten over je mogelijkheden? Stuur dan een mail met je opleiding en je CV naar stageaanvraag@axioncontinu.nl. Wij bekijken zo snel mogelijk of er op dat moment een geschikte stageplek voor jou beschikbaar is!