Training en opleiding | Mijn prachtbaan

Training en opleiding

De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan bewoners en cliënten, daar staan wij voor! Om dit te kunnen doen hebben wij professionele medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn en meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg. Daarom besteedt ons eigen Opleidingscentrum 'De Verdieping' van AxionContinu veel aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers.

Mededeling ivm. preventie Coronavirus
Solliciteren blijft mogelijk voor de opleidingen die na de zomervakantie starten. Interviews en testen vinden online en via beeldbellen plaats.

Landelijk erkende beroepsopleidingen
Werk je al in de zorg en wil je doorgroeien? Of werk je in een andere sector en wil je graag een carrièreswitch maken naar de zorg? Combineer dan werken en leren en volg bij ons één van de landelijk erkende beroepsopleidingen:

  • Helpende niveau 2 (BBL) duur 13 maanden voor mensen met VBMO-diploma die graag in de zorg willen werken! Start: 2021 (onder voorbehoud).* 
  • Zij-instroom Verzorgende IG/MZ (BBL): duur 18 maanden, voor mensen zonder zorgdiploma, maar met minimaal MBO niveau 3 of een Havo diploma. Start oktober 2020**.
  • Zij-instroom Verpleegkundige (BBL): 3-jarige opleiding, met als vooropleiding minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma. Heb je altijd al verpleegkundige willen worden, maar heb je geen Verzorgende IG diploma dan is hier je kans! Start: najaar 2020.**
  • Verzorgende IG/MZ (BBL) : 3-jarig of verkorte trajecten, afhankelijk van vooropleiding met zorgdiploma. Start: voorjaar 2021*.
  • Verpleegkundige niveau 4 (BBL): 2-jarig voor gediplomeerde Verzorgende IG-ers. Start: september 2020.

​* Solliciteren naar een opleidingsplaats is nog niet mogelijk. Een mail ontvangen wanneer deze opleidingsvacature online komt? Meld je dan aan voor de jobalert (kies voor 'werken en leren' en locatie 'Opleidingscentrum').

** Wegens grote belangstelling is deze opleidingsvacature gesloten. De opleiding vindt tweemaal per jaar plaats. Een mail ontvangen wanneer deze opleidingsvacature weer online komt? Meld je dan aan voor de jobalert (kies voor 'werken en leren' en locatie 'Opleidingscentrum').

Uitgebreid trainingsaanbod
Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse trainingen:

Zorg                                                                                     
Kleinschalig wonen
Psychiatrische ziektebeelden
Dementie 'Verdieping'
Mondzorg 
Palliatieve Zorg
 
Verdieping
Verslavingsproblematiek
Coaching
Feedback & communicatie
Interculturalisatie
Teambuilding
 
Dit is slechts een greep uit het volledig trainingsaanbod. Een groot aantal trainingen wordt door het enthousiaste team van het opleidingscentrum op maat gemaakt. Zo is jouw Prachtbaan in de zorg altijd in beweging!