Training en opleiding | Mijn prachtbaan

Training en opleiding

De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan bewoners en cliënten, daar staan wij voor! Om dit te kunnen doen hebben wij professionele medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn en meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg. Daarom besteedt ons eigen Opleidingscentrum 'De Verdieping' van AxionContinu veel aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers.

Landelijk erkende beroepsopleidingen
Onze interne werken & leren-opleidingen tot Verzorgende IG en Verpleegkundige met landelijk erkend diploma starten het eerste kwartaal en derde kwartaal. Hieronder vind je ons aanbod, zowel voor doorstromers en voor wie graag een carrieswitch wil maken.

Werk je nog niet in de zorg en wil je eerst kijken of dit bij je past? Dan is vrijwilligerswerk op één van onze locaties in Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik of IJsselstein een goede manier om de sfeer te proeven en je te oriënteren. Klik hier voor onze vrijwilligersvacatures.

  • Zij-instroom Verzorgende IG/MZ (BBL): duur 18 maanden, voor mensen zonder zorgdiploma, maar met minimaal MBO niveau 3 of een Havo diploma. Start: april 2021.
  • Zij-instroom Verpleegkundige (BBL): 3-jarige opleiding, met als vooropleiding minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma. Heb je altijd al verpleegkundige willen worden, maar heb je geen Verzorgende IG diploma dan is hier je kans! Start: januari 2021.*
  • Verzorgende IG/MZ (BBL): 3-jarig of verkorte trajecten, afhankelijk van vooropleiding met zorgdiploma. Start: januari 2021.*
  • Verpleegkundige niveau 4 (BBL): 2-jarig voor gediplomeerde Verzorgende IG-ers. Start: januari 2021.*

​* Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk om te solliciteren. Deze opleidingen starten ook in het derde kwartaal 2021. Een mail ontvangen wanneer deze opleidingsvacatures online komen? Meld je dan aan voor de jobalert (kies voor 'werken en leren' en locatie 'Opleidingscentrum').

Uitgebreid trainingsaanbod
Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse trainingen:

Zorg                                                                                     
Kleinschalig wonen
Psychiatrische ziektebeelden
Dementie 'Verdieping'
Mondzorg 
Palliatieve Zorg
 
Dit is slechts een greep uit het volledig trainingsaanbod. Een groot aantal trainingen wordt door het enthousiaste team van het opleidingscentrum op maat gemaakt. Zo is jouw Prachtbaan in de zorg altijd in beweging!