Training en opleiding

De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan bewoners en cliënten, daar staan wij voor! Om dit te kunnen doen hebben wij professionele medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn en meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg. Daarom besteedt ons eigen Opleidingscentrum 'De Verdieping' van AxionContinu veel aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers.

BANENMARKT / OPEN DAG OPLEIDINGEN
zaterdag 21 maart 2020 in Woonzorgcentrum Voorhoeve, Trumanplein 1 in Utrecht, van 13.00 tot 16.00 uur
(gratis parkeren en op loopafstand sneltramhalte 24 Oktoberplein).

Van baan veranderen of een (vervolg)opleiding volgen in de zorg, doe je niet zomaar! Onze medewerkers en opleiders van vertellen je graag over jouw mogelijkheden bij AxionContinu, een grote zorgorganisatie met woonzorgcentra, verpleeghuiszorg, revalidatiecentra en thuiszorg in de stad Utrecht, Leidsche Rijn, Lopik en IJsselstein.
In leuke interactieve workshops maak je kennis met het vak en de diverse doelgroepen in de ouderenzorg. En leerlingen die onze landelijk erkende opleidingen volgen, delen graag met jou hun ervaringen over het leren en werken op onze locaties. Na afloop ga je naar huis met een leuke goodiebag!

Landelijk erkende beroepsopleidingen
Werk je al in de zorg en wil je doorgroeien? Of werk je in een andere sector en wil je graag een carrièreswitch maken naar de zorg? Combineer dan werken en leren en volg bij ons één van de landelijk erkende beroepsopleidingen:

  • Helpende niveau 2 (BBL) 13 maanden voor mensen met VBMO-diploma die graag in de zorg willen werken! Start: 2e kwartaal 2020 (onder voorbehoud).* 
  • Zij-instroom Verzorgende IG/MZ (BBL): duur 18 maanden, voor mensen zonder zorgdiploma maar met minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma. Start najaar 2020.*
  • Zij-instroom Verpleegkundige (BBL): 3-jarige opleiding, met als vooropleiding minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma. Heb je altijd al verpleegkundige willen worden, maar heb je geen Verzorgende IG diploma dan is hier je kans! Start: najaar 2020 (onder voorbehoud).*
  • Verzorgende IG/MZ (BBL): 3-jarig of verkorte trajecten, afhankelijk van vooropleiding met zorgdiploma. Start: september 2020.
  • Verpleegkundige niveau 4 (BBL): 2-jarig voor gediplomeerde Verzorgende IG-ers. Start: september 2020

​* Solliciteren naar een opleidingsplaats is nog niet mogelijk. Een mail ontvangen wanneer deze opleidingsvacature online komt? Meld je dan aan voor de jobalert (kies voor 'werken en leren' en locatie 'Opleidingscentrum').

Uitgebreid trainingsaanbod
Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse trainingen:

Zorg                                                                                     
Kleinschalig wonen
Psychiatrische ziektebeelden
Dementie 'Verdieping'
Mondzorg 
Palliatieve Zorg
 
Verdieping
Verslavingsproblematiek
Coaching
Feedback & communicatie
Interculturalisatie
Teambuilding
 
Dit is slechts een greep uit het volledig trainingsaanbod. Een groot aantal trainingen wordt door het enthousiaste team van het opleidingscentrum op maat gemaakt. Zo is jouw Prachtbaan in de zorg altijd in beweging!