Training en opleiding

De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan bewoners en cliënten, daar staan wij voor! Om dit te kunnen doen hebben wij professionele medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn en meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg. Daarom besteedt ons eigen Opleidingscentrum 'De Verdieping' van AxionContinu veel aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers.

Landelijk erkende beroepsopleidingen
Werk je al in de zorg en wil je doorgroeien? Of werk je in een andere sector en wil je graag een carrièreswitch maken naar de zorg? Combineer dan werken en leren en volg bij ons één van de landelijk erkende beroepsopleidingen:

  • Helpende niveau 2 (BBL): 13 maanden voor mensen met VBMO-diploma die graag in de zorg willen werken! Start: 2e kwartaal 2020 (onder voorbehoud). Solliciteren is nog niet mogelijk.* 
  • Zij-instroom Verzorgende IG/MZ (BBL): duur 18 maanden, voor mensen zonder zorgdiploma maar met minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma.
  • Zij-instroom Verpleegkundige (BBL): 3-jarige opleiding, met als vooropleiding minimaal MBO niveau 3 of Havo diploma. Heb je altijd al verpleegkundige willen worden, maar heb je geen Verzorgende IG diploma dan is hier je kans!
  • Verzorgende IG/MZ (BBL): 3-jarig of verkorte trajecten, afhankelijk van vooropleiding met zorgdiploma. Start: 3e kwartaal 2020 (onder voorbehoud). Solliciteren is nog niet mogelijk.*
  • Verpleegkundige niveau 4 (BBL): 2-jarig voor gediplomeerde Verzorgende IG-ers. Start: 3e kwartaal 2020 (onder voorbehoud). Solliciteren is nog niet mogelijk.*

​* Een mail ontvangen wanneer deze opleidingsvacature online komt? Meld je dan aan voor de jobalert (kies voor 'werken en leren' en locatie 'Opleidingscentrum').

Uitgebreid trainingsaanbod
Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse trainingen:

Zorg                                                                                     
Kleinschalig wonen
Psychiatrische ziektebeelden
Dementie 'Verdieping'
Mondzorg 
Palliatieve Zorg
 
Verdieping
Verslavingsproblematiek
Coaching
Feedback & communicatie
Interculturalisatie
Teambuilding
 
Dit is slechts een greep uit het volledig trainingsaanbod. Een groot aantal trainingen wordt door het enthousiaste team van het opleidingscentrum op maat gemaakt. Zo is jouw Prachtbaan in de zorg altijd in beweging!