Training en opleiding

De hoogste kwaliteit van zorg bieden aan bewoners en cliënten, daar staan wij voor! Om dit te kunnen doen hebben wij professionele medewerkers nodig. Medewerkers die zichzelf willen ontwikkelen, innovatief zijn en meegaan met nieuwe ontwikkelingen de zorg. Daarom besteedt ons eigen Opleidingscentrum 'De Verdieping' van AxionContinu veel aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers.

Landelijk erkende beroepsopleidingen
Werk je al in de zorg en wil je doorgroeien? Of werk je in een andere sector en wil je graag een carrièreswitch maken naar de zorg? Combineer dan werken en leren en volg bij ons één van de landelijk erkende beroepsopleidingen:

  • Helpende (BBL): *
  • Zij-instroom Verzorgende IG/MZ (BBL): *
  • Zij-instroom Verpleegkundige (BBL): *
  • Verzorgende IG/MZ (BBL): *
  • Verpleegkundige niveau 4 (BBL): *

* Wegens grote belangstelling is het niet meer mogelijk om aan te melden voor de opleidingen die najaar 2019 beginnen. Binnenkort start AxionContinu de werving voor opleiding die aanvangen begin 2020.
Heb je hiervoor interesse, meld je dan aan voor onze job alert (kies op het invulformulier 'Werken en leren' met als locatie 'Opleidingscentrum').

Uitgebreid trainingsaanbod
Daarnaast bieden wij onze medewerkers diverse trainingen:

Zorg                                                                                     
Kleinschalig wonen
Psychiatrische ziektebeelden
Dementie 'Verdieping'
Mondzorg 
Palliatieve Zorg
 
Verdieping
Verslavingsproblematiek
Coaching
Feedback & communicatie
Interculturalisatie
Teambuilding
 
Dit is slechts een greep uit het volledig trainingsaanbod. Een groot aantal trainingen wordt door het enthousiaste team van het opleidingscentrum op maat gemaakt. Zo is jouw Prachtbaan in de zorg altijd in beweging!