Centraal Bureau | Mijn prachtbaan

Centraal Bureau

Vanuit het Centraal Bureau levert een enthousiast team medewerkers ondersteunende diensten aan alle locaties van AxionContinu. Samen stellen zij alles in het werk om de medewerkers op de zorglocaties te ondersteunen zodat zij op hun beurt goede zorg kunnen leveren aan onze bewoners.  
 
Bijzonder aan het Centraal Bureau is dat het vroeger de zusterflat was waar de zusters (in opleiding) overnachtten na hun dienst op de naastgelegen locatie Albert van Koningsbruggen. Het Centraal Bureau kijkt uit op het mooie, groene Park Transwijk en is gelegen op een centrale locatie in Utrecht-Zuid. Het Centraal Bureau is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, de sneltram stopt voor deur. Er is voldoende parkeergelegenheid. Er werken zo’n 90 mensen op het Centraal Bureau. Daarnaast werken er vanuit de ondersteunende diensten eenzelfde aantal mensen decentraal op de zorglocaties.
 
De ondersteunende diensten zijn:

  • Raad van Bestuur: Voorzitter/Secretaris/Controller/Secretariaat
  • Bedrijfsbureau: Economische zaken/Salaris-, financiële- en cliëntenadministratie/ICT/Applicatiebeheer/
  • HR: Advies/Opleidingcentrum/Praktijkopleiding
  • Bestuurssecretariaat: PR en Communicatie/Cliëntenraden/ Ondernemingsraad/Cliëntvertrouwenspersoon & ondersteuning
  • Facilitair Bedrijf en Bouw: Projectleiding 

Werken op het Centraal Bureau betekent dat je hard aan de slag gaat om de zorg goed te regelen. Je hebt dus een belangrijke rol om het werk op de zorglocaties voor onze medewerkers mogelijk te maken.