De Bijnkershoek | Mijn prachtbaan

De Bijnkershoek

'Bij ons kan 't' is het motto van woonzorgcentrum de Bijnkershoek, dat ligt in een rustig deel van Transwijk. Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is het centrum goed te bereiken. 
 
De Bijnkershoek heeft ruim 230 bewoners en biedt een breed pakket aan zorg. Zelfstandig leven in een prettige woonomgeving met de benodigde zorg, dat is wat wij onze bewoners bieden. Daarnaast is er in de Bijnkershoek een actief verenigingsleven. Zo wordt er elk jaar een wandel 4-daagse georganiseerd, zijn er zomerfeesten en hebben we speciale activiteiten, bijvoorbeeld rondom de feestdagen. Aandacht voor de individuele bewoner staat bij deze activiteiten altijd centraal. Wekelijks is er een kleine markt met verse bloemen, fruit, kleding en poffertjes. Dit zorgt voor een gezellige drukte. De Bijnkershoek heeft een mooie, zonnige tuin waar bewoners graag zitten. Voor een goede maaltijd kunnen onze bewoners én medewerkers terecht in ons gezellige restaurant. Gastvrijheid staat hier voorop. Wij hebben dan ook het keurmerk “gastvrijheid met sterren” ontvangen!
 
In de Bijnkershoek vinden wij de professionele ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Het volgen van interne of externe opleidingen stimuleren wij. De Bijnkershoek heeft twee leerafdelingen waar leerlingen worden opgeleid en begeleid door collega's die het een uitdaging vinden om hun kennis over te dragen. Werken binnen De Bijnkershoek kenmerkt zich door openheid en vrijheid om ideeen en wensen te bespreken. Kortom, een woonzorgcentrum met een jong, levendig hart en een warme sfeer waar zowel bewoners als medewerkers zich thuis voelen!