De Wartburg | Mijn prachtbaan

De Wartburg

Aan de rand van Oog en Al, één van Utrechts meest geliefde wijken, ligt woonzorgcentrum De Wartburg. Het mooie, historische gebouw is uitgebreid met 74 moderne serviceappartementen. Ook zijn hier drie kleinschalige groepswoningen voor in totaal vierentwintig bewoners met dementie gerealiseerd. Het resultaat is een ideale combinatie van verzorging, verpleging en zelfstandig wonen.
 
Een enthousiast team van ruim 50 medewerkers zet zich dagelijks in voor het welzijn van de bewoners. Naast het verlenen van zorg worden er binnen het centrum veel activiteiten georganiseerd. Zo is er een zondagmiddagsoos en wordt er jaarlijks een druk bezocht koersbaltoernooi georganiseerd. In het gezellige Grand Cafe kunnen zowel bewoners als medewerkers genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch of diner.

De Wartburg is een populaire locatie. De reden hiervan zit hem in het prachtige, deels historische pand, maar vooral in de werksfeer. Op deze kleine locatie heerst een prettige teamsfeer. De verschillende afdelingen en diensten werken goed met elkaar samen en dat voel je op het moment dat je de Wartburg binnenstapt!​