Drie Ringen | Mijn prachtbaan

Drie Ringen

In het hart van het nieuwe stadsdeel Leidsche Rijn ligt woonzorgcentrum de Drie Ringen. In de ruim vijftig luxe appartementen maakt een klein, hecht team van medewerkers het mogelijk dat de bewoners zo veel mogelijk zelfstandig kunnen wonen.
 
De Drie Ringen dankt haar naam aan de drie soorten zorgverlening die in en vanuit het centrum wordt verleend: 24 uurs-zorg en begeleiding aan bewoners, de aanvullende zorg in het wooncomplex de Drie Ringen en de zorg aan wijkbewoners. Wat kenmerkend is aan dit mooie, nieuwe gebouw is de lichtbrug tussen de twee woonvleugels. Deze brug creëert niet alleen sfeer maar biedt ook de mogelijkheid tot een ‘rondwandeling’ door het centrum.
 
Het centrum van de Drie Ringen bruist van de activiteiten en deze spelen zich voor het grootste deel af rondom de ruim opgezette binnentuin. Hier wordt vooral in de zomermaanden veel gebruik van gemaakt. De bewoners kunnen lekker zelf tuinieren, van het mooie weer genieten of ’s avonds gezellig barbecueën. Met een EK of WK kleurt het huis oranje, worden er voetbalpoules opgezet en kijken de bewoners gezamenlijk naar de wedstrijden. Lekker ontspannen gebeurt tijdens de wekelijkse wellnessmiddagen, waar de bewoners met verschillende schoonheidsbehandelingen helemaal tot rust komen. De Drie Ringen is een levendig woonzorgcentrum op een toplocatie in Utrecht!