Isselwaerde | Mijn prachtbaan

Isselwaerde

Midden in het historische stadshart van IJsselstein staat woonzorgcentrum Isselwaerde. Dit voormalig ziekenhuis is in 2013 verbouwd, met een prachtig resultaat!
 
In Isselwaerde is plaats voor ruim 90 bewoners. AxionContinu biedt in Isselwaerde kleinschalige zorg in geclusterde groepswoningen voor zes tot acht personen. Kleinschalig wonen betekent dat het ritme van het gewone dagelijkse leven wordt aangehouden. Daarnaast wordt in de Isselhof een dagbehandelingsprogramma aangeboden voor mensen met lichte tot ernstige geheugenproblemen.
 
Het team Welzijn organiseert vol enthousiasme veel verschillende activiteiten. Ruim honderd vrijwilligers dragen hun steentje bij. Zo wordt er wekelijks gedanst en zijn er diverse creatieve activiteiten. Ook nemen sommige bewoners deel aan uitstapjes naar het zwembad, de dierentuin of genieten ze in het weekend van een concert.
 
Als medewerker van Isselwaerde ben je op je plek als je er waarde aan hecht om in een kleine groep, individuele aandacht te geven aan bewoners. Je werkt samen in een klein team waarbij je verantwoordelijkheid draagt voor de bewoners van de woning. Je hebt het in je om naast het verlenen van de zorgtaken, sfeer en gezelligheid te creeën in de woning. Vanzelfsprekend help je je collega’s van de andere woning waar dat nodig is; Isselwaerde doen we samen!