Mariënstein | Mijn prachtbaan

Mariënstein

Aan de rand van het historische centrum van IJsselstein staat woonzorgcentrum Mariënstein. Bewoners kunnen hier in een prettige omgeving wonen en revalideren. Wij bieden hier gevarieerde 24-uurs zorg. Naast verzorgingshuis-zorg is er aanvullende zorg, bedoeld voor mensen die extra zorg nodig hebben of die revalideren na een ziekenhuisbehandeling.
 
Mariënstein is een plaats waar de cliënt centraal staat met zijn/haar wensen. Waar de bewoner gerespecteerd wordt, zich veilig kan voelen en met de nodige aandacht omgeven wordt. De teams bestaan uit bevlogen en enthousiaste medewerkers die als doel hebben om onze bewoners zo goed mogelijk van dienst te zijn
 
Thuiszorg
Opererend vanuit woonzorgcentrum Mariënstein helpt ons deskundige wijkteam ouderen die nog thuis wonen met interieurverzorging, lichamelijke verzorging, verpleging en/of begeleiding. Hiermee wordt de stap naar woonzorgcentrum voorkomen of uitgesteld.
 
Het team bestaat uit zeer gedreven medewerkers. Er wordt gestreefd om zoveel mogelijk zorg op maat te bieden waarbij rekening wordt gehouden met de thuissituatie en de wensen van onze cliënten.
 
Hospice IJsselstein
Het Hospice is gevestigd in een gerenoveerde vleugel van Mariënstein. Het biedt onderdak aan mensen die in de laatste fase in hun leven zijn gekomen. De palliatieve zorg die wij aan deze cliënt bieden richt zich op de kwaliteit van leven in deze laatste fase. Een gepassioneerd en betrokken team van verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers staat dag en nacht klaar om de wensen van de gast en zijn familie zo goed mogelijk, deskundig en respectvol te vervullen.