't Huis aan de Vecht | Mijn prachtbaan

't Huis aan de Vecht

In de Utrechtse wijk Overvecht staat woonzorgcentrum ‘t Huis aan de Vecht. Hier wordt zowel verpleeghuiszorg als verzorgingshuiszorg geleverd, daarnaast is er een gesloten PG afdeling. Kortom één locatie met diverse disciplines. Dat maakt het werk spannend en afwisselend. Natuurlijk maak je deel uit van een afdeling maar daarnaast ben je ook onderdeel van het centrum met al zijn mogelijkheden.

Vanuit ‘t Huis aan de Vecht worden voor bewoners geregeld uitstapjes naar evenementen in het land georganiseerd. Culturele middagen en avonden worden druk bezocht, ook door wijkgenoten die het leuk vinden om hier samen met de bewoners aan deel te nemen.
 
De ruim 180 bewoners van ’t Huis aan de Vecht hebben mooie, ruime appartementen tot hun beschikking. Als medewerker verleen je hierdoor als het ware thuiszorg, maar dan met gezellige collega’s in buurt. Het managementteam biedt je volop mogelijkheden om je sterke kanten te ontdekken en te ontwikkelen. Medewerkers worden gestimuleerd om hun vak verder uit te diepen, dit geldt voor iedereen die bij ons werkt!