Voorhoeve | Mijn prachtbaan

Voorhoeve

Woonzorgcentrum Voorhoeve ligt op de grens van de wijk Oog en Al en aan de rand van de multiculturele wijk Kanaleneiland. Werken in Voorhoeve betekent werken in een uitdagende en gezellige omgeving waar volop ruimte is om jezelf te ontwikkelen.
 
Voorhoeve heeft een rijke geschiedenis en is dan ook een begrip in Utrecht. Van oorsprong is het een ziekenhuis. De mooie oude toegang staat nog steeds in tuin die Voorhoeve omringt. Het Theehuis is het bruisende hart van het woonzorgcentrum en een blikvanger voor iedereen die binnenkomt. Hier kunnen bewoners, bezoekers en medewerkers lekker eten en drinken. Vooral tijdens de maandelijkse high tea is het er gezellig druk. Ook andere activiteiten vinden hier plaats. Zo wordt het internetcafé goed bezocht en is er zelfs een WII-club. Bewoners kunnen deelnemen aan diverse verenigingen voor bijvoorbeeld Tai Chi, koersbal en schilderen. Ook beschikt Voorhoeve over een beautysalon, een kapsalon en de mogelijkheid om te fitnessen.
 
Verpleeghuis Voorhoeve heeft veel aandacht voor leerlingen en stagiaires. Onze medewerkers vinden het een leuke uitdaging de leerlingen te begeleiden. Ben jij leergierig en wil je aan de slag in zo’n uitdagende werkomgeving waar je ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Bekijk dan nu onze vacatures!