Werken als vrijwilliger

Zou jij ivm. het Coronavirus vrijwilligerswerk willen doen bij AxionContinu? Dan komen we graag in contact met je!

Meld je aan bij de locatie van jouw voorkeur en geef aan welke werkzaamheden je graag zou willen doen en of je eventuele werkervaring hebt in de zorg (niet vereist). Veel welzijnsactiviteiten gaan nu niet door of vinden op andere wijze plaats. Hulp is vooral gewenst bij de maaltijdvoorziening en -bereiding en koffie-/theemomenten alsmede sorteren en vouwen van was- en linnengoed.

Als vrijwilliger bij AxionContinu ben je belangrijk voor de bewoners en voor ons! De activiteiten die je kunt doen variëren enorm, van een wandelingetje in het park, doen van spelletjes, samen koffiedrinken tot het meehelpen bij zitvolleybal en bereiden van de maaltijd of vrijwilliger in de nagelstudio. Met één uur in de week kun jij al veel bereiken!

Als vrijwilliger ontmoet je bijzondere mensen die van jouw gezelschap genieten. Het feit dat je speciaal voor hem of haar komt, betekent veel. Maar ook voor jou: waardering, contacten met medevrijwilligers en medewerkers en een leuke invulling van de vrije tijd. En voor wie overweegt om in de zorg te gaan werken is vrijwilligerswerk een mooie manier om de sfeer te proeven.

Alle locaties van AxionContinu beschikken over het landelijke vrijwilligerskeurmerk Vrijwillige inzet goed geregeld. Zo zorgt AxionContinu bijvoorbeeld voor verzekering, (bij)scholing en een jaarlijks vrijwilligersfeest!

Klik op het onderstaande overzicht om alle vacatures voor vrijwilligers te bekijken en selecteer daarbij de locatie(s) van jouw voorkeur!