Werken in Revalidatie en herstel | Mijn prachtbaan

Werken in Revalidatie en herstel

Werkomgeving ‘tussen een verpleeghuis en ziekenhuis in’
Veel aandacht voor en contact met de revalidant en het leveren van zorg op hoog niveau is wat jou aanspreekt! En een baan met veel afwisseling: mensen verblijven relatief korte tijd in Domstate en De Parkgraaf Centrum voor Revalidatie & Herstel of Zorghotel de Wartburg in Utrecht. In deze korte tijd - 1 tot 3 maanden - bouw jij met de revalidant een band op en werken jullie samen aan een goed herstel.

Revalidatie is topsport!
Werken aan herstel is topsport! Vanuit de visie ‘Alles is revalidatie’ staat het gehele verblijf in het teken van het herstel. Of het nu gaat om verzorgend en verplegend personeel, artsen en fysio- en ergotherapeuten of logopedisten en psychologen: alle collega’s hebben een coachende en stimulerende rol naar de revalidant.

Als ‘Optimisten in de zorg’ kijken wij naar wat de revalidant nog wél kan en dagen hem of haar uit net dat ene stapje verder te zetten. Ook in onze restaurants is ‘Alles is revalidatie’ doorgevoerd: een zelfbedieningsbuffet stimuleert onze revalidanten zélf in beweging te komen.

Zorg op een hoog niveau
Bij Revalidatie & Herstel kun je werken met revalidanten met een oncologische aandoening, steunhart, CVA, orthopedische, long- of cognitieve problemen. Met jouw vakkennis en goede zorg met persoonlijke aandacht zorg jij er samen met jouw collega’s voor dat zij kunnen terugkeren in de thuissituatie. Soms is dat niet mogelijk. Op de Schakel Revalidatie-afdeling bereiden wij mensen voor op het verblijf in een verpleeghuis.

Ontmoet onze teams
Ben je benieuwd geworden naar het werken in Revalidatie & Herstel bij AxionContinu? Bekijk dan de vacatures bij onze locaties, alle drie goed bereikbaar met het OV en met parkeergelegenheid op eigen terrein.

Wil je een kijkje achter de schermen nemen, geef dit dan aan bij je sollicitatie. Zo krijg je een beter beeld van het werk, de werksfeer en jouw toekomstige collega’s! Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op!